Laadukas kangasmaski - valkoinen mustilla kuvioilla
Laadukas kangasmaski - valkoinen mustilla kuvioilla Laadukas kangasmaski - valkoinen mustilla kuvioilla Laadukas kangasmaski - valkoinen mustilla kuvioilla

Laadukas kangasmaski - valkoinen mustilla kuvioilla

Suojamaskikauppa
1,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Uudelleenkäytettävä ja pestävä kasvomaski on valmistettu laadukkaasta puuvillakankaasta

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

Muotoon ommeltu uudelleen käytettävä pestävä kasvomaski kestää hyvin käyttöä ja se suositellaan pestäväksi jokaisen käyttökerran jälkeen. Tuotteessa on kaksi kuminauhaa, joilla se kiinnitetään kasvoille.  

Kasvomaski on ommeltu 150g/m2 Öko-Tex kankaasta. Öko-Tex standardin kriteereinä ovat haitta-aineettomien materiaalien lisäksi ympäristöystävälliset tuotantotavat ja turvalliset ja vastuulliset työolosuhteet.

Kangasmaski on pestävä ja uudelleenkäytettävä. 

Suosittelemme kangasmaskia oireettomille henkilöille kun kotoa on välttämättömästä syystä poistuttava. Lisäksi THL on suositellut kasvomaskin käyttöä mm. julkisissa kulkuvälineissä sekä julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida aina välttää. 


Tuotteen tiedot:

Leveys 17 cm

Korkeus 9,5 cm

Pestävä ja uudelleenkäytettävä

  • Väri: eri vaihtoehtoja
  • Kangas: Puuvilla
  • Kiinnitys: Kuminauhalenkki
  • Pesuohjeet: 60 astetta

Valmistusmaa: Puola

Huom. maski ei vastaa henkilönsuojaimia tai kirurgisia suu-nenäsuojuksia: maskit eivät anna varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan. Maski ei ole CE-merkitty eikä se täytä FFP2/FFP3 -suojaustason vaatimuksia.

Avatulla tuotteella ei ole palautusoikeutta


Ilmainen toimitus kirjeenä yli 40 euron tilauksille!


Toimitusvaihtoehdot kangasmaskeille

1. Toimitus kirjeenä suoraan kotiin postiluukkuun tai postilaatikkoon. Tuotteita mahtuu maksimissaan 4 kpl kirjeeseen. Toimitusaika 2-7 päivää johtuen Postin kirjejakelusta. Hinta 2,90 EUR - Edullisin toimitus!

2. Postin pikkupaketti, joka toimitetaan suoraan kotiin postiluukkuun tai postilaatikkoon. Toimitusta voi seurata Postin lähetystenseurannassa. Kangasmaskeja mahtuu maksimissaan 7-10 kpl pakettiin. Toimitusaika 2-5 päivää. Hinta 3,90 EUR

3. Postipaketti, joka toimitetaan lähimpään noutopisteeseen esim. Postin toimipiste tai pakettiautomaatti. Kangasmaskeja mahtuu pakkaukseen maksimissaan 20-30 kpl. Toimitusaika n. 1 päivä. Hinta 5,90 EUR - Nopein toimitus!Paino:
25 g
Arvostelut 5 1 arvostelu
Hyviä kangasmaskeja
Ostin vaimolle tämän mallin kun ostin mustia itselleni. Hyvä maskeja ovat
Samankaltaiset tuotteet