Globe Hope design kangasmaski - kiiltävä violetti, koko S/M
Globe Hope design kangasmaski - kiiltävä violetti, koko S/M Globe Hope design kangasmaski - kiiltävä violetti, koko S/M

Globe Hope design kangasmaski - kiiltävä violetti, koko S/M

Globe Hope
1,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Globe Hopen Kestomaski on valmistettu kotimaisesta Ahlstrom–Munksjön kuitukankaasta ja päällystetty vintage-kankaalla

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

Globe Hopen kasvomaski on valmistettu kotimaisesta Ahlstrom–Munksjön kuitukankaasta ja päällystetty vintage-kankaalla. Muotoon ommeltu kestomaski kestää hyvin käyttöä ja se suositellaan pestäväksi jokaisen käyttökerran jälkeen. Hengittävä kuitukangas suodattaa yli 85% hengitysilman partikkeleista. S/M kokoa on saatavilla monessa eri värivaihtoehdossa. Tuotteessa on kaksi kuminauhaa, joilla se kiinnitetään kasvoille. 

 Kangasmaski on pestävä ja uudelleenkäytettävä. Maskin infektiopesun kestävyys on todettu hyväksi. Testit on tehty sairaaloita palvelevassa laitospesulassa. Maskin voi pestä myös keittäen. 

Suosittelemme kangasmaskia oireettomille henkilöille kun kotoa on välttämättömästä syystä poistuttava. Lisäksi THL on suositellut kasvomaskin käyttöä mm. julkisissa kulkuvälineissä.


Tuotteen mitat:

S/M koko: leveys leveimmältä kohdalta 26 cm, korkein kohta 13,5 cm, sivujen korkeus korvien läheltä 7 cm (mallilla kuvissa koko S/M)

  • Pestävä ja uudelleenkäytettävä
  • Väri: eri vaihtoehtoja
  • Kangas: Kotimainen Ahlstrom–Munksjö kuitukangas
  • Kiinnitys: Kuminauhalenkki
  • Pesuohjeet: Globe Hope Kestomaski pestään joka käytön jälkeen 90 asteen koneellisella pesuohjelmalla tai keitetään. Ekologisempi vaihtoehto on keittää maskia viisi minuuttia vedessä, johon on lisätty hieman pesuainetta. Tämän jälkeen huuhtele ja kuivaa maski. 

Huom. maski ei vastaa henkilönsuojaimia tai kirurgisia suu-nenäsuojuksia: maskit eivät anna varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan. Maski ei ole CE-merkitty eikä se täytä FFP2/FFP3 -suojaustason vaatimuksia.

Avatulla tuotteella ei ole palautusoikeutta


Yli 40 euron tilauksille tarjoamme ilmaisen toimituksen kirjeenä!


Toimitusvaihtoehdot kangasmaskeille

1. Toimitus kirjeenä suoraan kotiin postiluukkuun tai postilaatikkoon. Tuotteita mahtuu maksimissaan 4 kpl kirjeeseen. Toimitusaika 2-7 päivää johtuen Postin kirjejakelusta. Hinta 2,90 EUR - Edullisin toimitus!

2. Postin pikkupaketti, joka toimitetaan suoraan kotiin postiluukkuun tai postilaatikkoon. Toimitusta voi seurata Postin lähetystenseurannassa. Kangasmaskeja mahtuu maksimissaan 7-10 kpl pakettiin. Toimitusaika 2-5 päivää. Hinta 3,90 EUR

3. Postipaketti, joka toimitetaan lähimpään noutopisteeseen esim. Postin toimipiste tai pakettiautomaatti. Kangasmaskeja mahtuu pakkaukseen maksimissaan 20-30 kpl. Toimitusaika n. 1 päivä. Hinta 5,90 EUR - Nopein toimitus!Paino:
25 g
Arvostelut 0 arvostelua