Toimitusehdot

                                                          

Päivitetty 22.11.2021


1. Yleistä

Suojamaskikauppa.fi on verkkokauppa, jota ylläpitää Innovatix (myöhemmin nimeltään “Innovatix”). Innovatix myy tuotteita vain Suomeen.

Yritysinfo:
Innovatix
PL30
02101  Espoo
SUOMI

Y-tunnus: 2373373-3

ALV-tunnus: FI23733733

Asiakkaan on hyväksyttävä nämä käyttöehdot Tilin luomiseksi tai tilauksen tekemiseksi Suojamaskikauppa.fi -verkkokaupan kautta. Hyväksymällä nämä ehdot, asiakas sitoutuu noudattamaan niitä kokonaisuudessaan. Kun tilaat Suojamaskikauppa.fi -verkkokaupasta, asiakkaan odotetaan olevan perehtynyt ja sitoutunut ostohetkellä voimassa oleviin ehtoihin.

Kaikki Suojamaskikauppa.fi -verkkokaupassa näkyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron. Suojamaskikauppa.fi / Innovatix pidättää oikeuden hinnan ja toimituskulujen muutoksiin.

Jos tilattu tuote on väliaikaisesti loppu, Innovatix varaa oikeuden korvata tuote toisella vastaavalla tuotteella joka täyttää samat vaatimukset. Jos loppunutta tuotetta ei voida korvata toisella tuotteella tai toimittaa, Innovatix palauttaa tuotteen hinnan asiakkaalle automaattisesti.

Innovatixilla on oikeus peruuttaa tilaus erityisistä olosuhteista johtuen, esimerkiksi selkeän hinnoitteluvirheen vuoksi.

Onnistuneen tilauksen jälkeen asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tästä syystä asiakkaan on annettava sähköpostiosoite Suojamaskikauppa.fi -verkkokaupassa tilauksen yhteydessä.

Tuotteita tai näitä ehtoja koskevissa kysymyksissä asiakas voi ottaa yhteyttä Innovatixiin sähköpostitse osoitteeseen info@Innovatix.fi tai käyttämällä yhteydenottokaavaketta.


2. Maksutavat

Maksuvaihtoehtona yrityksille lasku. Laskun maksuaika normaalisti 7 päivää. Myös 14 päivän maksuaika on sovittavissa erikseen. Lähetämme laskut ensisijaisesti sähköpostitse PDF tiedostona asiakkaan määrittelemään sähköpostiosoitteeseen. Laskutukseen käytettävä sähköpostiosoite tulee vahvistaa tilauksen yhteydessä.


3. Toimitusaika

Innovatix toimittaa tuotteita vain kotimaahan (Suomi). Toimitustavat ja kustannukset lasketaan kassalla. 

Toimitusaika

  • Varastosta löytyville tuotteille toimitusaika on n. 3-5 työpäivää.

Tilaukset käsitellään pääsääntöisesti tilauspäivänä mikäli tilaus on tehty ennen klo 15:30.


4. Toimitusvaihtoehdot

Asiakas voi valita seuraavista toimitusvaihtoehdoista:

Toimitus pakettirahtina tai lavarahtina asiakkaan määrittelemään osoitteeseen.

Innovatix ei ole vastuussa viivästyksistä, joita voi tapahtua kuljetuksen aikana kolmansien osapuolten, kuten esimerkiksi kuljetusyhtiöiden, vuoksi. Innovatix ei ole vastuussa viivästyneestä toimituksesta johtuvista vahingoista.

Innovatix pidättää oikeuden muuttaa lähetystapaa tilauksen vahvistamisen jälkeen. Tässä tilanteessa asiakasta ei kuitenkaan veloiteta lisäkustannuksista, jotka johtuvat lähetystavan mahdollisista muutoksista.

Jos asiakas kieltäytyy vastaanottamasta lähetystä tai jättää lähetyksen noutamatta tai lunastamatta, ja se palautetaan sen vuoksi Innovatixille, Innovatixilla on oikeus veloittaa asiakkaalta myös kustannukset, jotka aiheutuvat vastaanottamattoman lähetyksen käsittelystä ja palauttamisesta.


5. Vauriot kuljetuksen aikana tai puuttuva tuote

Tilauksen vastaanoton yhteydessä asiakkaan on tarkistettava lähetyksen sisällön kunto mahdollisten vaurioiden varalta. Jos tuote on vaurioitunut  tai tilaus tai osa siitä on kadonnut kuljetuksen aikana, asiakkaan on ilmoitettava vaurioista tai puuttuvasta tuotteesta välittömästi kuljetusyhtiölle toimitus-, nouto- tai vastaanottopisteessä. Vahinkoraportin valmistumisen jälkeen asiakkaan on otettava yhteyttä Innovatixiin yhteyslomakkeen avulla sopiakseen korvaavasta lähetyksestä.


6. Tilauksen peruuttaminen ja tuotteen palauttaminen

Vastaanottaja on velvollinen tarkastamaan toimituksen sisällön ja kunnon vastaanoton yhteydessä. Mahdolliset puutteet ja rikkoontumiset on merkittävä rahtikirjaan vastaanottokuittauksen yhteydessä. Allekirjoitettu rahtikirja ilman puute- tai vauriomerkintöjä merkitsee toimituksen hyväksymistä.

Ilmoitus mahdollisesta toimitusvirheestä on tehtävä Innovatixin asiakaspalveluun viimeistään 7 arkipäivän kuluessa. Virheilmoitus voidaan hyväksyä myöhemminkin, mikäli tavarassa on sellainen valmistusvirhe, joka ei ollut heti todettavissa tai jos tuote on ollut muuten viallinen. Mikäli toimitus ei ole ollut tilauksen mukainen tai jos tavara on ollut virheellinen, tavaroiden palautus tapahtuu aina kuluitta. Palautuksen järjestämiseksi tulee olla yhteydessä Innovatixin asiakaspalveluun.

Mikäli palautus tehdään muista kuin yllä mainituista syistä, veloitetaan siitä 14 € palautuksen käsittelykuluina. Palautuksen toteutuneet rahtikustannukset menevät asiakkaan lukuun. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, alkuperäispakkauksissa sekä jälleenmyyntikuntoisia. Hyvityslasku tehdään tuotteiden palauduttua ja tuotetarkistuksen jälkeen.

Tilaustuotteilla, eli asiakkaalle erikseen valmistajalta tilatuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

HUOM! Palautuksen hyväksymisen edellytyksenä on, että palautuksesta on sovittu etukäteen asiakaspalvelun kanssa. Kuljetusliikkeet ottavat vastaan ainoastaan ennalta ilmoitetut palautukset, mistä kuljettajalla on mukanaan palautuksen lähetyslomake.


7. Maksujen palautus

Peruutetuissa tilauksissa Innovatix palauttaa maksetun tuotteen hinnan ja lähetyskulut tavanomaisen, edullisimman lähetystavan mukaisesti. Palautus suoritetaan niin pian kuin mahdollista sen jälkeen kun Innovatix on vastaanottanut palautetut tuotteet.

Asiakkaan on säilytettävä kaikki palautukseen liittyvät asiakirjat huolellisesti, kunnes Innovatix on lähettänyt vahvistuksen sähköpostitse palautuslähetyksen vastaanottamisesta.

Palautusmaksut suoritetaan samalla maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisen tilauksen yhteydessä.


8. Ylivoimaiset esteet

Jos tuotteen (tuotteiden) toimittaminen estyy tai viivästyy ylivoimaisen esteen vuoksi (esim. lakko, työsulku, mahdolliset työriidat, sodan julistaminen, tulipalo, onnettomuus, koneiden toimintahäiriö, kuljetusyhtiön tai muiden kolmansien osapuolien toiminnan häiriöt jne.), Innovatix on oikeutettu peruuttamaan tai keskeyttämään toimitukset.

Innovatix ei ole vastuussa menetyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat suoraan tai epäsuorasti tällaisen tapahtuman tai tapahtumien seurauksena.


9. Erimielisyydet

Kaikki erimielisyydet ja riidat ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelujen avulla. Jos tilauksesta ja sen lähetyksestä johtuvaa erimielisyyttä ei voida ratkaista osapuolten välisin neuvotteluin, asiakas voi viedä asian Suomen kuluttajariitalautakunnan tai tarvittaessa vastaavan riitojenratkaisuelimen käsittelyyn.


10. Tietosuoja

Tietoja siitä, kuinka Innovatix käsittelee Suojamaskikauppa.fi verkkokaupan kävijöiden ja verkkokaupan käyttäjien henkilötietoja, löytyy tietosuojaselosteesta. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Asiakkaan antamia yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimittamiseen ja tilaukseen liittyvien ongelmien ratkaisemiseen

TUOTTEET