Toimitusehdot

                                                          

Päivitetty 27.1.2021


1. Yleistä

Suojamaskikauppa.fi on verkkokauppa, jota ylläpitää Innovatix (myöhemmin nimeltään “Innovatix”). Innovatix myy tuotteita vain Suomeen.

Yritysinfo:
Innovatix
PL30
02101  Espoo
SUOMI

Y-tunnus: 2373373-3

ALV-tunnus: FI23733733

Asiakkaan on hyväksyttävä nämä käyttöehdot Tilin luomiseksi tai tilauksen tekemiseksi Suojamaskikauppa.fi -verkkokaupan kautta. Hyväksymällä nämä ehdot, asiakas sitoutuu noudattamaan niitä kokonaisuudessaan. Kun tilaat Suojamaskikauppa.fi -verkkokaupasta, asiakkaan odotetaan olevan perehtynyt ja sitoutunut ostohetkellä voimassa oleviin ehtoihin.

Kaikki Suojamaskikauppa.fi -verkkokaupassa näkyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron. Suojamaskikauppa.fi / Innovatix pidättää oikeuden hinnan ja toimituskulujen muutoksiin.

Jos tuote on väliaikaisesti loppu eikä sitä voida korvata toisella tuotteella tai toimittaa, Innovatix palauttaa tuotteen hinnan asiakkaalle automaattisesti.

Innovatixilla on oikeus peruuttaa tilaus erityisistä olosuhteista johtuen, esimerkiksi selkeän hinnoitteluvirheen vuoksi.

Onnistuneen tilauksen jälkeen asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tästä syystä asiakkaan on annettava sähköpostiosoite Suojamaskikauppa.fi -verkkokaupassa tilauksen yhteydessä.

Tuotteita tai näitä ehtoja koskevissa kysymyksissä asiakas voi ottaa yhteyttä Innovatixiin sähköpostitse osoitteeseen info@Innovatix.fi tai käyttämällä yhteydenottokaavaketta.


2. Maksutavat

Asiakas voi valita seuraavista maksuvaihtoehdoista:

• Paytrail (verkkopankit ja korttimaksut)

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Paytrail maksutavat

Verkkopankit:

 • Nordea
 • OP Pohjola (Osuuspankki)
 • Danske Bank
 • Ålandsbanken
 • Handelsbanken
 • S-Pankki
 • Aktia
 • Säästöpankki
 • POP Pankki
 • Oma Säästöpankki

Muut maksutavat:

 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • MobilePay
 • Collector-lasku ja osamaksu

3. Toimitusaika

Innovatix tarjoaa kuljetukset kotimaahan (Suomi). Toimitustavat ja kustannukset lasketaan kassalla. 

Toimitusaika

 • Varastosta löytyville tuotteille toimitusaika on n. 1-3 työpäivää
 • Mikäli tuotetta ei ole varastossa, toimitusaika on n. 7-14 päivää

Tilaukset käsitellään ja toimitetaan kuljetettavaksi pääsääntöisesti tilauspäivänä mikäli tilaus on tehty ennen klo 15:30.


4. Toimitusvaihtoehdot

Asiakas voi valita seuraavista toimitusvaihtoehdoista:

Toimitus kirjeenä

 • Tilaus toimitetaan kirjeenä joka toimitetaan kotiin postilaatikkoon tai postiluukkuun
 • Kirjeeseen mahtuu 2-3 tuotetta
 • Tilaukset käsitellään ja toimitetaan kuljetettavaksi pääsääntöisesti tilauspäivänä mikäli tilaus on tehty ennen klo 15:30.
 • Toimitusaika vaihtelee 2-7 päivän välillä johtuen Postin harventuneesta kirjejakelusta. Jos tilauksellasi on kiire, valitse toimitustavaksi toimitus pakettiautomaattiin

Toimitus Postin pikkupakettina

 • Tilaus toimitetaan pakettina joka toimitetaan kotiin postilaatikkoon tai postiluukkuun
 • Toimitusta voi seurata Postin lähetystenseurannassa
 • Tilaukset käsitellään ja toimitetaan kuljetettavaksi pääsääntöisesti tilauspäivänä mikäli tilaus on tehty ennen klo 15:30.
 • Toimitusaika vaihtelee 2-5 päivän välillä. Jos tilauksellasi on kiire, valitse toimitustavaksi toimitus pakettiautomaattiin

Toimitus pakettina Postin noutopisteeseen tai Postin pakettiautomaattiin

 • Lähetys toimitetaan valitsemassasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin.
 • mikäli tilaus on tehty ennen klo 15:30.
 • Toimitusaika: 
  • Tilaukset käsitellään ja toimitetaan kuljetettavaksi pääsääntöisesti tilauspäivänä jolloin tilauksesi on noudettavissa noutopisteestä tai pakettiautomaatista pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä

Toimitus kotiin

 • Lähetys toimitetaan sinulle kotiin
 • Toimitusaika: 
  • Tilaukset käsitellään ja toimitetaan kuljetettavaksi pääsääntöisesti tilauspäivänä mikäli tilaus on tehty ennen klo 15:30. Tilauksesi toimitetaan pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä

Innovatix ei ole vastuussa viivästyksistä, joita voi tapahtua kuljetuksen aikana kolmansien osapuolten, kuten esimerkiksi kuljetusyhtiöiden, vuoksi. Innovatix ei ole vastuussa viivästyneestä toimituksesta johtuvista vahingoista.

Innovatix pidättää oikeuden muuttaa lähetystapaa tilauksen vahvistamisen jälkeen. Tässä tilanteessa asiakasta ei kuitenkaan veloiteta lisäkustannuksista, jotka johtuvat lähetystavan mahdollisista muutoksista.

Jos asiakas kieltäytyy vastaanottamasta lähetystä tai jättää lähetyksen noutamatta tai lunastamatta, ja se palautetaan sen vuoksi Innovatixille, Innovatixilla on oikeus veloittaa asiakkaalta myös kustannukset, jotka aiheutuvat vastaanottamattoman lähetyksen käsittelystä ja palauttamisesta.


5. Vauriot kuljetuksen aikana tai puuttuva tuote

Tilauksen vastaanoton yhteydessä asiakkaan on tarkistettava lähetyksen sisällön kunto mahdollisten vaurioiden varalta. Jos tuote on vaurioitunut  tai tilaus tai osa siitä on kadonnut kuljetuksen aikana, asiakkaan on ilmoitettava vaurioista tai puuttuvasta tuotteesta välittömästi kuljetusyhtiölle toimitus-, nouto- tai vastaanottopisteessä. Vahinkoraportin valmistumisen jälkeen asiakkaan on otettava yhteyttä Innovatixiin yhteyslomakkeen avulla sopiakseen korvaavasta lähetyksestä.


6. Tilauksen peruuttaminen ja tuotteen palauttaminen

Asiakkaalla on oikeus perua tilaus tai sen osa 14 päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta. Peruutus tapahtuu ilmoittamalla siitä Innovatixille ja käyttämällä yhteyslomaketta. Peruuttaminen johtaa maksetun tuotteen hinnan palautukseen vain, jos tuotteet palautetaan alkuperäisessä ja jälleenmyytävässä kunnossa alkuperäispakkauksessaan.

Toimitetun tilauksen lunastamatta jättäminen tai noutamatta jättäminen ei ole tuotepalautus. Mikäli toimitettua tilausta ei noudeta ajoissa Postin noutopisteestä ja lähetys/tilaus palautuu Innovatixille noutamattomana, asiakkaalle palautettavasta tilauksen summasta vähennetään palautuvasta lähetyksestä johtuvat postikulut sekä lisäksi käsittelykulut 15 euroa.

Hygieniatuotteilla ei ole palautusoikeutta. 

Tuote (tuotteet) on palautettava 14 päivän kuluessa siitä, kun asiakas on ilmoittanut Innovatixlle aikomuksestaan peruuttaa tilaus. Näissä olosuhteissa Innovatix maksaa myös paluukustannukset Suomessa. 


7. Maksujen palautus

Peruutetuissa tilauksissa Innovatix palauttaa maksetun tuotteen hinnan ja lähetyskulut tavanomaisen, edullisimman lähetystavan mukaisesti. Palautus suoritetaan niin pian kuin mahdollista sen jälkeen kun Innovatix on vastaanottanut palautetut tuotteet.

Asiakkaan on säilytettävä kaikki palautukseen liittyvät asiakirjat huolellisesti, kunnes Innovatix on lähettänyt vahvistuksen sähköpostitse palautuslähetyksen vastaanottamisesta.

Palautusmaksut suoritetaan samalla maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisen tilauksen yhteydessä.


8. Ylivoimaiset esteet

Jos tuotteen (tuotteiden) toimittaminen estyy tai viivästyy ylivoimaisen esteen vuoksi (esim. lakko, työsulku, mahdolliset työriidat, sodan julistaminen, tulipalo, onnettomuus, koneiden toimintahäiriö, kuljetusyhtiön tai muiden kolmansien osapuolien toiminnan häiriöt jne.), Innovatix on oikeutettu peruuttamaan tai keskeyttämään toimitukset.

Innovatix ei ole vastuussa menetyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat suoraan tai epäsuorasti tällaisen tapahtuman tai tapahtumien seurauksena.


9. Erimielisyydet

Kaikki erimielisyydet ja riidat ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelujen avulla. Jos tilauksesta ja sen lähetyksestä johtuvaa erimielisyyttä ei voida ratkaista osapuolten välisin neuvotteluin, asiakas voi viedä asian Suomen kuluttajariitalautakunnan tai tarvittaessa vastaavan riitojenratkaisuelimen käsittelyyn.


10. Tietosuoja

Tietoja siitä, kuinka Innovatix käsittelee Suojamaskikauppa.fi verkkokaupan kävijöiden ja verkkokaupan käyttäjien henkilötietoja, löytyy tietosuojaselosteesta. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Asiakkaan antamia yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimittamiseen ja tilaukseen liittyvien ongelmien ratkaisemiseen

TUOTTEET
24,90 €
5,90 €
1,50 €